Choď na obsah Choď na menu

Cestoviny a ryža

Zapečený chlieb so syrom

23. 1. 2013 Cestoviny a ryža | Komentáre: 0

Jednoduché a chutné využitie staršieho bieleho alebo toustového chleba.   

Cestoviny s paradajkovo-bylinkovou omáčkou

24. 8. 2012 Cestoviny a ryža | Komentáre: 0

Ľahké letné talianske jedlo. Nasýti ale nezaťaží, vhodné ako obed alebo večera počas horúcich dní. 

Zapekané rezance

2. 3. 2012 Cestoviny a ryža | Komentáre: 0

Rezance s lekvárom

2. 3. 2012 Cestoviny a ryža | Komentáre: 0

Jednoduché a lacné jedlo vhodné pre malých maškrtníkov.

Hráškové rizoto

15. 2. 2012 Cestoviny a ryža | Komentáre: 0

Inšpirované výbornou talianskou kuchyňou.

Bolonské špagety

11. 2. 2012 Cestoviny a ryža | Komentáre: 0

Bolonskú omáčku môžeme použiť na akékoľvek cestoviny ktoré máme radi. Môžeme ju uvariť aj deň dopredu a odložiť do chladničky, alebo zamraziť.

Archív

Kalendár
máj / 2024

Štatistiky

Online: 4
Celkom: 677046
Mesiac: 5953
Deň: 197