
Karfiolový šalát majonézový
1 stredne veľký karfiol
3 - 4 vajcia
200 - 250 ml tatárskej omáčky
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
Karfiol rozoberieme na ružičky, uvaríme v slanej vode, nie celkom do mäkka a scedíme. Medzitým uvaríme vajcia na tvrdo, očistíme ich a pokrájame na menšie kúsky.
Zmiešame s vychladnutým karfiolom a tatárskou omáčkou. Pridáme soľ, korenie a veľa petržlenovej vňate. Premiešame a necháme pár hodín v chladničke uležať.
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.
Posledné fotografie
Štatistiky
Online: | 7 |
---|---|
Celkom: | 751591 |
Mesiac: | 11168 |
Deň: | 647 |