Choď na obsah Choď na menu

Vínové kolieska

270 g hladkej múky, 250 g masla (alebo rastlinného tuku), 6 polievkových lyžíc bieleho vína, práškový cukor zmiešaný s vanilkovým cukrom na obalenie

V mise spracujeme múku a maslo a postupne vmiešame víno. Cesto zabalíme do potravinovej fólie a dáme do chladničky aspoň na 2 hodiny odpočinúť. Vyvaľkáme na hrúbku ½ cm a vykrajujeme kolieska. Dáme na plech vyložený papierom na pečenie a v stredne vyhriatej rúre pečieme 10 - 15 min. Ešte teplé obalíme v práškovom cukre. 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

ingrid - mucnik

fajne a vizera to stilovo

Archív

Kalendár
jún / 2024

Štatistiky

Online: 1
Celkom: 677043
Mesiac: 5952
Deň: 200