Choď na obsah Choď na menu

Rybie filé so zeleninou

Ľahké letné jedlo na obed aj na večeru. 

500 g rybieho filé z tresky

400 g lúpaných paradajok (kompótovaných)

1 PL koncentrovaného paradajkového pretlaku

1 paprika biela

1 veľká cibuľa

2 strúčiky cesnaku

provensálske korenie

soľ

mleté čierne korenie

olej

 

Jedlo pripravujeme v hrnci, alebo vyššej panvici, vhodnej na zepekanie v rúre. 

Na oleji orestujeme cibuľu pokrájanú na polkolieska, pridáme pokrájanú papriku, cesnak a chvíľu varíme. Pridáme pretlak, paradajky, osolíme a okoreníme. Vložíme rybu, opečieme a prikryjeme alobalom.

Dopečieme v rúre na 180 ºC asi 30 min.

 

 

 

 

 

Archív

Kalendár
apríl / 2024

Štatistiky

Online: 3
Celkom: 665255
Mesiac: 5970
Deň: 237