Kuracie stehná na kari korení
500 - 600 g vrchných kuracích stehien bez kostí a kože
200 ml kuracieho vývaru
200 ml paradajkového pretlaku (nie koncentrovaný)
150 ml bieleho jogurtu
2 PL kari pasty alebo 2 ČL kari korenia
2 strúčiky cesnaku
2 PL oleja
koriandrová alebo petržlenová vňať
soľ
Na oleji opečieme kuracie stehná, pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, kari pastu, alebo korenie, paradajkový pretlak a osolíme. Chvíľu miešame a podlejeme vývarom.
Za častého miešania udusíme domäkka.
Jogurt prešľaháme vidličkou a pridáme k mäsu. Už nevaríme, iba prehrejeme.
Podávame s varenou ryžou posypané nakrájanou vňaťou.
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.