Choď na obsah Choď na menu

Zapekaný karfiol so šunkou

Jednoduchý obed, alebo večera.

1 väčší karfiol

100 - 150 g šunky

2 vajcia

200 - 250 ml smotany (šľahačkovej smotany)

soľ

1 PL hladkej múky

1 PL masla na vymazanie pekáča

Karfiol rozoberieme na ružičky a povaríme v osolenej vode, nie celkom do mäkka. Pekáč  vymažeme maslom a poukladáme doň scedený karfiol. Posypeme nakrájanou šunkou a zalejeme smotanou, v ktorej sme rozšľahali vajíčka, múku a soľ. Upečieme do zlata. 

Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.   

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.

Archív

Kalendár
apríl / 2024

Štatistiky

Online: 7
Celkom: 666601
Mesiac: 6228
Deň: 276