Choď na obsah Choď na menu

Kokosová roláda nepečená

dsc_1064.jpg 

Kakaová hmota:

70 g masla

200 g práškového cukru

1 polievková lyžica kakaa

500 g keksov Marína (alebo Indián - vtedy nemusíme dať kakao)

½ dl rumu

 

Kokosová hmota:

180 g masla

200 g práškového cukru

250 g kokosovej múčky

 

Keksy pomelieme, alebo rozmixujeme. Zmiešame so zmäknutým maslom, cukrom, kakaom a rumom. Podľa potreby pridáme rum, alebo maslo. Potrebujeme cesto, ktoré sa dá vaľkať.

Osobitne vymiešame zmäknuté maslo s cukrom a pridáme kokosovú múčku.

Na stôl dáme dostatočne veľký papier na pečenie, alebo alobal.  Poprášime práškovým cukrom a navrstvíme kakaové cesto. Rovnomerne potrieme kokosovou hmotou  a opatrne zrolujeme. Pevne zabalíme do papiera a dáme na chladné miesto. Pred podávaním odstránime časť papiera a krájame.  

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.