Choď na obsah Choď na menu

Treska po indicky

4 porcie tresky

1 cibuľa

2 strúčiky cesnaku

400 g konzervovaných paradajok

150 ml kokosového mlieka

mletá paprika, kurkuma, mletý kmín, mletý koriander, garam masala - po troške

soľ

mleté čierne korenie

olej

 

Na oleji orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu.

Pridáme korenie a asi 2 min. smažíme, stále miešame.

Pridáme pokrájaný cesnak, paradajky, osolíme a povaríme asi 5 min.

Do omáčky prilejeme kokosové mlieko a ešte chvíľu povaríme. Dochutíme.

Ryby osolíme, opečieme osobitne na oleji z oboch strán a podávame s omáčkou a s ryžou.

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.