Choď na obsah Choď na menu

Kuracie stehná na kari korení

500 - 600 g vrchných kuracích stehien bez kostí a kože

200 ml kuracieho vývaru

200 ml paradajkového pretlaku (nie koncentrovaný)

150 ml bieleho jogurtu

2 PL kari pasty alebo 2 ČL kari korenia

2 strúčiky cesnaku

2 PL oleja

koriandrová alebo petržlenová vňať

soľ

 

Na oleji opečieme kuracie stehná, pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, kari pastu, alebo korenie, paradajkový pretlak a osolíme. Chvíľu miešame a podlejeme vývarom.

Za častého miešania udusíme domäkka.

Jogurt prešľaháme vidličkou a pridáme k mäsu. Už nevaríme, iba prehrejeme. 

Podávame s varenou ryžou posypané nakrájanou vňaťou. 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.