Choď na obsah Choď na menu

Kuracie rezne - cordon bleu

4 kuracie rezne, 4 plátky šunky, 4 plátky tvrdého syra typu eidam, 2 vajcia, hladká múka, strúhanka, mleté čierne korenie, soľ, olej

Rezne zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme, na polovicu položíme plátok šunky a syra. Mäso preložíme, kraje sklepneme tĺčikom, obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach a v strúhanke. Smažíme na oleji po oboch stranách do zlata.

Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom, alebo kompótom.

Keď máme malé rezne, použijeme na jednu porciu dva menšie. Čiastočne ich cez seba preložíme a sklepneme - spojíme tĺčikom.   

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.